CAP day 1

21.10.11

Jučer sam prisustvovala prvom danu Cro A Portera. Krenimo odmah s dizajnerima i kolekcijama.
Prvi na redu bili su ELFS-i.
Što god da naprave i smisle, uvijek će me iznova pridobiti svojim trashy i komercijalnim kreacijama. Tako je i s Mafia Lady kolekcijom. Iako su se ovom kolekcijom malo udaljili od svog karakterističnog dizajna, u kreacijama je i dalje vidljiv onaj 'elfsovski' potpis. Haljine su apsolutno divne, kao i ostatak komada poput slatkih t-shirta i nezaobilaznih dodataka sa uzorcima pištolja te šarene ogrlice i majice. Već vidim pokoje komade u svojoj garderobi! <3Sljedeća na redu bila je LINEA EXCLUSIVE. Iako nisam pretjerani obožavatelj Linee, ovosezonska kolekcija činila mi se sasvim pristojnom, iako se ja sama i dalje ne mogu zamisliti u kreacijama Linee. Zasigurno će privući mnoštvo kupaca, osobito maturantica, ali i starije publike.
JASMINA ARNAUTOVIĆ pokazala nam je kolekciju koja se, meni osobno, puno više sviđa nego ona prošlosezonka. Pomalo futuristička kolekcija, no izrazito nosiva, osobito jakne, kaputi i sakoi.ETNA MAAR inspiraciju je pronašla u Cruelli de Vil pa je tako zimske komade stvorila od krzna, kože, vune i pletiva. Svakako bi se našao pokoji zanimljiv komad za isfurati.
ARILEO me nikada do sada nije očarao svojim kreacijama. Do sada. Ovoga puta napravili su zaista izvrsnu kolekciju u kojoj su mi se najviše svidjeli kaputi koje bi definitivno nosila. Vrhunac revije svakako je bio onaj kada se naša divna Kristina Šalinović prošetala pistom otvorivši i zatvorivši reviju.

JELENA ALEKSIĆ, ovogodišnja pobjednica Fashion Incubatora, svojom 'štrumfastičnom' muškom kolekcijom inspiriranom Avatarom pokazala nam je svoju debitantsku kolekciju koja se sastojala od hlača i kabanica/jakni.
I šećer na kraju, BORIS PAVLIN. Sve što ću reći je da se nakon ove revije definitivno želim udati u njegovoj kreaciji. Čarobno, bajkovito, romantično epiteti su koji su mi prvi pali na pamet čim su modeli počeli izlaziti na pistu uz taktove divne i umirujuće glazbe. Haljine su san snova, a Pavlin je ovom kolekcijom učvrstio svoju poziciju u vrhu mojih omiljenih dizajnera.


Što se vama najviše svidjelo? Vidimo se u subotu? :)

You Might Also Like

4 komentara