CAP day 3

30.10.11

Evo konačno i mog reporta sa zadnjeg dana Cro A Portera. Osvrnut ću se kratko na kolekcije koje možete pogledati na fotkama.


Luka me ugodno iznenadio lagano se odmaknuvši od klasičnih puf suknji i t-shirta i dokazao kako može napraviti nešto drugačije i bolje. Zanimljiv statement nakit ono je u što sam se odmah zaljubila. Nosila bih većinu komada, a ono ću zasigurno nabaviti je nešto od divnog nakita.Sonja Lamut u svojoj kolekciji prethodno prikazanoj na Fashion Incubatoru objedinila je retro štih, pleteninu, točkice i zemljane tonove. Korektna kolekcija, no zanima me u kojem će se smjeru kretati mlada dizajnerica stoga jedva čekam iduću kolekciju.
IvanMann modernog muškarca zamislio je odjevenog u klasične muške komade poput košulja i hlača sa elementima slojevitosti. Prikazao nam je i zanimljiv asesoar u obliku torbi te šešira. Bez greške.

Andreja Bistričić najnoviju kolekciju napravila u suradnji s Majom Merlić čiji su joj polaroidi poslužili kao glavni motiv. I još jednom nije pogriješila. Poveća upotreba printa i kolorita na kraju je rezultirala odlično. Prozirni materijali, pletenina, koža, asimetrija te igra krojeva i dužina ovoga puta bila su formula za uspjeh. Bravo za cure!

Borna Rajić u svojoj vrlo čudnoj kolekciji prikazala nam je nedefiniranu viziju te tako većinu publike, uključujući i mene, ostavila ravnodušnom.


Teo Perić za MAK - mogu samo reći WOW! Bez ijedne primjedbe. Elegancija, sofisticiranost, odličan kolorit i kombinacija istog. Savršeni komadi koje bi svaka modno osviještena žena poželjela imati u svom ormaru, pa tako i ja. Sve pohvale!Zigman kao šećer na kraju. Majstor za show kojem smo se jako veselili budući da je njegova kolekcija izostala prošle sezone. I opravdao je veselje. Definitivno revija za pamćenje, što zbog showa i njene posebnosti, što zbog meni odličnih kreacija koje se ne bi usudila odjenuti svaka dama. Šljokice, sjajno, šarenilo, kratke i duge haljine, kaputi, jakne, odlična glazba i atmosfera uspješno su nam pomogli da zaboravimo na nisku temperaturu. Svaka čast!


Tko se vama najviše svidio?

You Might Also Like

2 komentara

  1. teo peric mi je def bio favorit..njegova kolekcija mi je hrvatska MaxMara. B&M su me iznenadile i to na good way. Zigman je bio standardno dobar i jedini koji je razbio reviju 'necim drugacijim' ali njegov stil je uglavnom dosta pretpoznatljiv i stalno vrti istu sablonu pa me iskreno zanima da li ce malo odstupiti necime u sljedecim revijama..

    OdgovoriIzbriši
  2. good post for inspiration!

    pembefiyonk.blogspot

    OdgovoriIzbriši